Home Gideons Nederland – Financiën

Algemene informatie Gideons Financiën

Deze website is onderdeel van gideons.nl en bevat informatie met betrekking tot de financiën van Stichting The Gideons International Nederland, de gegevens met betrekking tot onze ANBI status en de mogelijkheden tot online doneren. Ook kunt u zich hier aanmelden om voorbidder en periodieke donateur te worden. Wij zijn een organisatie die zich wereldwijd inzet doormiddel van vrijwilligers in 200 landen voor het verspreiden van Bijbels bij Ziekenhuizen, verzorgingscentra, middelbare scholen, universiteiten, hotels en militaire kazernes. Wereldwijd verspreiden wij elk jaar circa 85 miljoen Bijbels. In Nederland delen wij circa 65.000 Bijbels per jaar uit.

Wat kunt u op deze website vinden:

– Voor algemene financiële informatie kunt u terecht op de pagina Financiën.
– Informatie en gegevens in het kader van de ANBI regeling vindt u op de pagina ANBI Gegevens.
– Wilt u een eenmalige donatie via Ideal doen? Dit vindt u aan de rechterzijde van deze pagina.
– Wilt u meer weten over het “vriend van de Gideons” programma? Pagina Vriend van de Gideons

Wilt u meer algemene informatie over ons werk in Nederland ga dan naar www.gideons.nl of klik rechts bovenin op home. Meer informatie over ons werk wereldwijd? Bezoek www.gideons.org.

Heeft u vragen met betrekking tot de financiën van onze organisatie, neem contact met ons op via onderstaand contact formulier.

 

Contact

Contact

Deze website is onderdeel van gideons.nl en bevat informatie met betrekking tot de financiën van Stichting The International Nederland, de gegevens met betrekking tot onze ANBI status en de mogelijkheden tot online doneren. Ook kunt u zich hier aanmelden om voorbidder en periodieke donateur te worden. Wij zijn een organisatie die zich wereldwijd inzet doormiddel van vrijwilligers in 200 landen voor het verspreiden van Bijbels bij Ziekenhuizen, verzorgingscentra, middelbare sGideons, The Gideons, de Gideons, Gideons Nederland, Bijbelverspreiding,cholen, universiteiten, hotels en militaire kazernes. Wereldwijd verspreiden wij elk jaar circa 85 miljoen Bijbels. In Nederland delen wij circa 65.000 Bijbels per jaar uit.